KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ
Ha nem szeretne időt vesztegetni a megfelelő közbeszerzések keresésével, vagy nem szeretne semmiről lemaradni akkor mi vagyunk a legjobb megoldás.

Szakszerű közbeszerzés figyelési szolgáltatást nyújtunk előfizetőinek. A Közbeszerzési Értesítőben, a TED-en, az EKR-en megjelent összes közbeszerzést és eljárási eredményt, korrigendumot, megfigyeli és kategóriákba sorolja, hogy Ön erőfeszítés nélkül megkaphassa a közzétett közbeszerzéseket. Az e-mail értesítéseket naponta küldjük a közbeszerzésekkel, a kiválasztott témakörből.

1.) Igényfelmérés
Együtt felmérjük az Ön igényeit, megvizsgáljuk a közbeszerzési piacot, ellenőrizzük a legutóbb megjelent közbeszerzéseket és a versenytársakat, hogy Ön a legmegfelelőbb kiírásokat kapja meg.

2.) Közbeszerzés megfigyelés
Napi szintű ellenőrzéssel csak azokat a közbeszerzéseket küldjük el amelyekre szüksége van. A beállításokat a fiókjában úgy végezzük el, hogy az igényeknek megfelelő közbeszerzéseket kapja.

3.) Személyre szabott értesítő
Minden nap értesítést kap egy lista formájában az adott napon megjelent kiírásokról.

4.) Alkalmassági vizsgálat
A kapott közbeszerzések közül kérésére megállapítjuk, hogy Ön alkalmas-e egy adott közbeszerzésre jelentkezni.

5.) Jelentkezéshez tanácsadás
Szükséged van segítségre? Tanácsadást és útmutatást biztosítunk a jelentkezéshez.
All rights reserved - © 2020 kozbeszerzes-e.hu
phoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram